Publisert: 03.08.2022

Arendalsuka: Snakk om sirkulære bygg og anlegg!

15. august 2022 kl. 17:00 - 17:30

Bærekraftshuset/ Impact Hub, Torvgaten 7, Arendal

Hva burde diskuteres når vi snakker om bærekraftig teknologi, samfunnsutvikling og politikk på Arendalsuka i 2022? Hva gjør ledende aktører og hva er viktig for å lykkes fremover med sirkularitet innen bygg og anlegg? Og hvorfor det?


I denne dybdesamtalen møter du:

  • Rasmus Nord, administrerende direktør, SWECO Norge
  • Anette Aanesland, administrerende direktør, Nye Veier
  • Programleder: Mette Vågnes Eriksen, generalsekretær, Polyteknisk Forening

Se hele programmet her.

Målet er å bringe innsikt og inspirasjon til de viktige prioriteringene for bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling som må gjøres. Du får høre fullførte resonnementer, du møter ledere som samfunnsborgere og du lærer om noe som er viktig.

Det er et begrenset antall fysiske plasser, så meld deg på nå. Er du ikke i Arendal, kan du følge direktesendingen på denne nettsiden ved å melde deg på digitalt her.

Polyteknisk Forening tar opp dekarbonisering, demokratisering og digitalisering i mange aktiviteter under Arendalsuka og byr på:

  • Mandag 15. august kl. 1700-2100: Dybdesamtaler med våre partnere, med publikum og direktesending fra Bærekraftshuset/ Impact Hub, Torvgaten 7 i Arendal
  • Torsdag 18. august kl. 1730-2100: Dybdesamtaler med våre partnere, med publikum og direktesending fra Bærekraftshuset/ Impact Hub, Torvgaten 7 i Arendal
  • Hele Arendalsuka: #PolyPod-opptak med topper fra næringsliv, forvaltning og akademia, som publiseres fortløpende her.

Arrangementene på Arendalsuka er åpne og gratis for alle.

Velkommen til dybdesamtalen om sirkulære bygg og anlegg – digitalt og fysisk!


Polyteknisk Forening holder til i Bærekraftshuset/ Impact Hub i Torvgaten 7 under Arendalsuka. Her finner du også coworks med mange nyskapende virksomheter, møterom, zero-waste butikk, vintagebutikk og ikke minst café inne og ute der dere får skikkelig god mat og drikke før, under og etter arrangementene.

Vil du dele dette med ditt nettverk?