Bli medlem i Polyteknisk Forening for å få tilgang til dette innholdet. Bli medlem

Publisert: 12.10.2018

A-Tech – Aftenpostens teknologikonferanse

17. oktober 2018 kl. 06:15 - 14:15

Hva hvis AI spiser forretningsmodellen din til frokost, etikken til lunsj og demokratiet til middag?

Aftenposten arrangerer sin fjerde teknologikonferanse 17. oktober, og ønsker å invitere medlemmene i Polyteknisk Forening til å delta. Noen av verdens fremste teknologer, næringslivsledere og forskere er samlet til en dag der kunstig intelligens står på agendaen. Målet er at norske ledere fra både offentlig og privat sektor skal få en bedre forståelse for hva kunstig intelligens er, og hvordan denne teknologien kan utfordre både forretningsmodeller, etikk og demokrati – hvis den brukes feil.

Du vil blant annet møte den kanadiske forskeren Don Tapscott, en av verdens ledende tenkere og rådgiver for en rekke statsledere. Kate Darling fra MIT, som har forsket på møtet mellom mennesker og maskiner, og de etiske dilemmaer som oppstår, kommer også.

Konferansen ser til Kina, der en svært ambisiøs AI-strategi allerede er vedtatt og er i gang med å bli satt ut i live, lær mer om denne av Bessie Lee fra WithinLink. Adam Sharp, mangeårig sjef for Twitters avdeling for valg, politikk og myndigheter, forteller om hvordan tilliten skal gjenoppbygges etter datamisbruk, valgtriksing, falske kontoer og en president-twitrer i Det hvite hus.

Du får også høre hva Erna Solbergs strategi er for Norge og AI – og du får møte ledere som står midt i kaoset og skal ta daglige valg uten å kjenne kart og terreng særlig godt.

Her er mer informasjon om konferansen: www.aftenpostentech.com

Aftenposten ønsker å ha et publikum i salen som vil kunne ha nytte av ny kompetanse og innsikt i sine posisjoner. Derfor tilbyr de alle medlemmer av Polyteknisk Forening en sterkt rabattert billett til 2500 kr, mot ordinært 4490 kr.

Meld deg på til oss her: polyteknisk@polyteknisk.no

Vil du dele dette med ditt nettverk?