foto: Digi.no og Kristian Millstein

PF Next: Lansering av nytt studentnettverk i Polyteknisk Forening

Publisert: 14. januar 2022

Polyteknisk Forening etablerer PF Next, kunnskapsnettverket for studenter og unge mellom 18 og 30 år. PF Next er en kunnskapsarena og møteplass for morgendagens ledere, teknologer og innovatører, som gir bedre representasjon av nye og utfordrende stemmer.

Bli med på lanseringen av PF Next med debatt om Web 3.0, NFTs og kryptokunst 1. mars, og meld deg på neste arrangement om unges psykiske helse med ungdomspartilederne 4. mai.

Styreleder i PF Next, Linn Robin Andersen, studerer til vanlig satellitteknologi ved Norges Arktiske Universitet, men har siden juni 2021 vært studentleder for Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon (NITO). Linn Robin vet godt hva det vil si å jobbe for og med studenter innen ingeniørfeltet, og gleder seg nå til å utforske bredden av teknologi, politikk og næringsliv i Polyteknisk Forening.

– Jeg ser frem til å bli kjent med mange kunnskapsrike og spennende mennesker med annen bakgrunn enn meg, men med noen av de samme interessene. Det kommer til å bli lærerikt å dele kunnskap, diskusjoner og synsvinkler som er interessant for mange av medlemmene våre. Jeg ser frem til å kunne være med på å stille de vanskelige spørsmålene og høre om mange kreative og fremtidsrettede løsninger, og bidra til å løfte de unges stemme.

PF Next bidrar til debatt og problemløsing ved å utfordre næringslivsledere og politikere på temaer med utgangspunkt i FNs globale bærekraftsmål. Vi har tilgang til alle kunnskapsnettverkene og partnerne i foreningen.

– For meg har det alltid vært viktig å engasjere meg, for å være en nyttig del av samfunnet og for å dele mine synspunkter, meninger, tid og kunnskap, slik at man sammen kan få til mer. Jeg tror det er spesielt viktig at de unge engasjerer seg og tar eierskap til problemstillinger og temaer som kan bli viktig for fremtiden, for det er de som skal være med å forme den. I tillegg tror jeg at mange debatter har godt av de unges synsvinkel, kritiske og kreative tenkning for å få et helhetlig bilde, og for å tenke nytt når løsninger skal finnes.

Styret for PF Next består av:

  • Linn Robin Andersen, styreleder, leder i NITO Studentene, Bachelor i Satellitteknologi, Norges Arktiske Universitet
  • Sophia Adampour, grunnlegger og daglig leder i Verse Gallery, Master i Industriell økonomi, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Erlend Hermansen, leder for Studentvalget i Tekna, Master i Industriell Økonomi og teknologiledelse, Universitetet i Agder
  • Elise Mojord, endringsledelse i Flowit, Bachelor i Innovasjon og prosjektledelse, Høyskolen i Østfold

Meld deg på nyhetsbrev, og få oppdateringer om arrangementer i regi av PF Next!

Ta gjerne kontakt med programsjef i Polyteknisk Forening, Elise Anthonisen, for spørsmål og innspill til kunnskapsnettverket PF Next!