Ny markedssjef styrker Polyteknisk Forening

Publisert: 20. januar 2023


Anja Valstad Magnussen (31) er ny markedssjef i Polyteknisk Forening og vil bidra til å løfte våre medlemmers kunnskap gjennom det unike nettverket av ledere, eksperter, talenter og beslutningstakere på tvers av næringsliv, akademia og politikk.

Anja har Bachelor i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI og to år med masterstudier i Internasjonale miljøstudier ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Hun har bred erfaring med markedsføring fra forlagsbransjen, inkludert innen sosiale medier, merkevarebygging, kommunikasjon og arrangementer.

– Min lidenskap for bærekraft og nysgjerrighet skal få utfolde seg her. Her får jeg, og alle, møtt nye mennesker og lært nye ting hver dag. Det er gøy å videreføre den lange tradisjonen som viktig møteplass inn i nye formater for nye generasjoner. Jeg gleder meg til å spre det glade budskap om teknologi- og samfunnsutvikling, sier Anja Valstad Magnussen.

– Jeg er veldig glad for å få Anja med i byens og skyens beste medlemsklubb. Hun er sentral i å få alt det gode innholdet fra det som skjer i foreningen opp og frem i alle relevante kanaler i samarbeid med våre medlemmer. Anja er også vår nye podcast-redaktør, så henne får vi høre mer fra, sier Mette Vågnes Eriksen, generalsekretær i Polyteknisk Forening.

Polyteknisk Forening er det kunnskapsbaserte medlemsnettverket for bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling. Vi fremmer tverrfaglig innsikt, inspirasjon og innflytelse – siden 1852. Vi er en uavhengig og ideell møteplass for dialog om sentrale temaer innen teknologi, samfunn og næringsliv. Med 5 000 privat-, bedrifts- og organisasjonsmedlemmer fra næringsliv, offentlig sektor og akademia, jobber vi sammen for å skape løsninger gjennom kunnskapsnettverk og partnerskap på tvers av sektorer. Polyteknisk Forenings virksomhet er både fysisk og digital. I tillegg til fast møteaktivitet publiserer vi podcastserien #PolyPod, og våre fysiske medlemsmøter gjøres tilgjengelig for et større publikum gjennom videoserien #PolyWeb, som til sammen har 150 000 avspillinger.

H.M. Kong Harald V og H.K.H. Kronprins Haakon er æresmedlemmer, og H.M. Kongen tar imot foreningens President og Generalsekretær i audiens på Slottet årlig. Årene fremover vil handle om å skape konstruktive løsninger for FNs bærekraftsmål. I vårt 172. år er Polyteknisk Forening godt rustet til oppgaven.

Vi ønsker Anja hjertelig velkommen som ny markedssjef i Polyteknisk Forening – og gleder oss til å løfte viktige saker og flinke folk sammen med våre medlemmer fremover!