Ny leder til Polyteknisk Forening

Publisert: 10. april 2018

Mette Vågnes Eriksen (49) tiltrer som generalsekretær i Polyteknisk Forening. Hun er en erfaren samfunnsøkonom med innsikt og relasjoner på tvers av industrier, myndigheter og sivilsamfunn. Hun er en aktiv ambassadør for innovasjon med et mål om å bidra til bærekraftig vekst der teknologi møter samfunn. Vågnes Eriksen kommer fra stillingen som Director Sustainability i DNV GL og har erfaring fra REC, Statkraft og Sweco samt som styremedlem i CLIMIT og PV CYCLE. Hun bringer også inn nettverk fra forskning og bransjeorganisasjoner i inn- og utland.

«Jeg gleder meg veldig til å videreutvikle Polyteknisk Forening som anerkjent plattform for fakta som betyr noe – og som en attraktiv arena for innovative partnerskap. Medlemmene imponerer i faglig bredde og spisskompetanse og de har viktige roller i samfunnsutviklingen. Det blir spesielt gøy å løfte frem studenter og nyutdannede med nye løsninger på denne viktige kunnskapsplattformen», sier Vågnes Eriksen.

Polyteknisk Forening består nå av faglige nettverk innen bærekraft, energi, helse, internasjonal politikk og økonomi, materialteknologi, petroleum, samferdsel, samfunnsøkonomi, senior, styrenettverk,  teknologi og tverrfaglig sikkerhet.

«Styret og Direksjonen ser frem til samarbeidet med Vågnes Eriksen om de viktige og spennende aktivitetene Polyteknisk Forening skal tilby medlemmene og partnerne fremover. Digitalisering og bærekraftig vekst angår hele samfunnet, og vi vil skape verdi som et åpent, uavhengig og tverrfaglig forum», sier Silvija Seres, President i Polyteknisk Forening.

Styremedlem og styreleder av PF Helse, Hans M. Borchgrevink, tlf. 97 04 64 07, er interim generalsekretær inntil Mette Vågnes Eriksen tiltrer 1. august.

Kontakt

  • Mette Vågnes Eriksen, tlf. 93 22 41 00
  • Silvija Seres, president, Polyteknisk Forening, tlf. 40 04 90 05