Norwegian Tech Awards 2018

Publisert: 29. november 2018

Vi gratulerer Geir Håøy som Årets Teknologileder, Zivid som vinner av NorwegianTech Awards, Future of the Fjords som vinner av Tech Awards Maritime, Mjøstårnet som vinner at Tech Awards Building and Construction og  Nils Albert Jenssen som Årets hedersprisvinner!

Det yrer i norske teknologimiljøer og juryen vurderte mange svært gode priskandidater i år. Det er inspirerende å se samarbeidet mellom næringsliv og forskningsinstitusjonene og ikke minst imponerende med dem som satser alt og lykkes med kommersialisering av ny teknologi, enten det er som start-up eller i store konsern.

Det er viktig å feire suksessene og løfte frem de som prøver og feiler og til slutt lykkes med ny teknologi som Norge og verden trenger. Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen holdt en glødende introduksjon og Anita Krohn Traaseth CEO i Innovasjon Norge ga tydelige råd og vink om å gå fra 1 til 100 med nye produkter og tjenester.

Tech Awards er Norges viktigste teknologipris og kåres blant bedrifter og personer som representerre en god ingeniørmessig løsning, prosjekt eller gjennombrudd på et teknologisk eller samfunnsmessig problem. TUs lesere er med på å stemme fram de beste kandidatene, mens en bredt sammensatt fagjury har det siste ordet. TU, Nito, Tekna og Polyteknisk Forening står bak Norwegian Tech Awards, i år med støtte fra DNV GL.

Så er det bare å planlegge for å ta hjem en pris under neste Norwegian Tech Awards – 20. november 2019!