Master Class: Digitalisering for bedrifter og organisasjoner

Publisert: 14. november 2016

Dato: 16. januar 2017
Sted: Klubben, Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter
Tid: 12.00–15.00

Påmelding

Obs! Begrenset antall plasser!
Påmeldingsfrist: 12. januar 2017

Er din bedrift rustet for digitale endringer?

Vi er inne i den såkalte «fjerde industrielle revolusjon» – også kjent som den digitale revolusjonen. Teknologien endrer seg nærmest i lysets hastighet. Likevel tror kun to prosent av norske ledere at digitalisering vil endre organisasjonen deres på en negativ måte i årene som kommer. Realiteten er en ganske annen.

Claus Kjeldsen, administrerende direktør i det danske Instituttet for Fremtidsforskning, sier i en artikkel til Aftenposten.no at av de 1 000 største virksomhetene som var notert på den amerikanske børsen for ti år siden, er 70 prosent av disse ikke lenger en del av indeksen. Du kan bidra til at din arbeidsplass ikke lider samme skjebne.

Unik mulighet

Nå har du en unik mulighet til å møte og lære av to av Norges fremste eksperter på digitale trender. Polyteknisk Forening arrangerer et eksklusivt halvdagsseminar om digitalisering og utfordringene disruptiv innovasjon har for ledelse og organisasjon. Det er et begrenset antall plasser, dermed har du mulighet til å stille spørsmål om det som er viktig for deg og din bedrift. Seminaret blir holdt i Polyteknisk Forenings egne lokaler ved Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter.

Vi kan ikke fortsette som i dag, der vi forsøker å tilpasse fremtidens teknologi inn i våre utdaterte modeller. Dette gjelder måten vi bygger opp selskaper på, måten vi utdanner barna våre på, og måten vi forsøker å løse globale utfordringer.

– Don Tapscott
Aftenposten 23.01.2016

Hvem kan delta?

Du trenger ikke være noen mester for å delta i Master Class. Alt du trenger er å ha et ønske om å fordype deg i temaet. Kurset er nemlig gratis for alle som tilhører en bedrift/organisasjon som er Premium Bedriftsmedlem hos oss.

Om din bedrift/organisasjon ikke er medlem, kan dere enkelt bli det og lese mer om fordelene våre her. Bedriftsmedlemskapet koster kun 5000 kr per år, og det er selvfølgelig ingen bindingstid.

Program – Digitalisering for organisasjoner

[table id=2 /]

Vi står overfor den største teknologiske forandringen i moderne tid, og om 10 år antas det at svimlende 40 prosent av verdens 500 største selskaper ikke lenger vil være blant oss.

– Thomas Høgebøl
Dagens Næringsliv 21.10.2016

Om foredragsholderne

Silvija Seres

Donatella Di Paoli

Silvija Seres

President i Polyteknisk Forening. Silvija Seres har bakgrunn som leder i Fast Search & Transfer og Microsoft. Seres jobber også som profesjonelt styremedlem og strategisk rådgiver, og er direktør i VC-selskapet TechnoRocks. Seres har en doktorgrad i matematikk fra Oxford University. I tillegg har hun en MBA fra INSEAD, og MSc og BCs i Computer Science fra Universitetet i Oslo. Hun har tidligere vært med i styrene i Opera Software Dagbladet, Statkraft, Aschehoug og Norsk Tipping (nestleder).

Donatella De Paoli

Donatella er førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon på Handelshøyskolen BI. Hun har tidligere jobbet ved University of Tampere, Det Strategiske Danske Forksningsråd, AFF ved NHH, Norges Forskningsråd og Næringsdepartementet. Hun er styremedlem i Polyteknisk Forening. Andre verv hun har hatt er bl.a. for Ultima Oslo Contemporary Music Festival. Hun er utdannet dr. oecon ved NHH.

Etter å ha ledet Schibsteds digitale transformasjon fra holdingselskap til globalt internettselskap de siste årene, har jeg sett at selv for et så digitalt og vellykket selskap, er omstillingen ekstremt krevende og konkurransen mot de store globale teknologiaktørene en kamp for livet.

– Frode Eilertsen
Aftenposten 31.10.2016

Pris

Kurset er forbeholdt bedriftsmedlemmer. Et Premium Bedriftsmedlemskap koster 5000 kr i året. Under dette medlemskapet får inntil 5 ansatte gratis medlemskap hvor vi tilbyr nærmere 100 arrangementer med faglig påfyll i året. Dette kurset er et av de.

Påmelding

Alle felt er obligatoriske. Om bedriften ikke er bedriftsmedlem så må den meldes inn i skjemaet under.

Påmeldingen er avstengt.

 

Ikke bedriftsmedlem ennå?

Om organisasjonen ikke er Premium Bedriftsmedlem ennå, så kan du eller arbeidsgiver fylle ut skjemaet under for å melde dere inn. Klikk her for mer informasjon om fordeler og kontigent.

Obs! Påmeldingsskjemaet over og denne må sendes inn separat.

[medlem_bedrift_form /]