Valgkomitéen

Ingvild Myhre
Leder

Ingvild Myhre er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Hun har arbeidet i Forsvaret, STK (Nexans, Alcatel, Thales), Telenor, Norges Røde Kors – og hun var en av gründerne til Network Norway. Myhre har hatt styreverv i 25 år innen privat næringsliv og offentlig forvaltning, i både små og store organisasjoner. I dag arbeider Myhre primært med styrearbeid og som investor og hun er engasjert i oppstartsbedrifter, FoU-virksomhet og større selskaper. Hun er sterkt engasjert i hvordan vi med god bruk av teknologi kan forbedre og utvikle produkter og tjenester i samfunnet. Myhre er leder av valgkomitéen siden 2017.

Kontakt: ingvild@uroboros.biz


Fredrik Evjen

Fredrik Evjen har tverrfaglig bakgrunn som sivilingeniør fra NTH og siviløkonom fra NHH, samt lederutviklingsprogram fra Harvard Business School. Han har 25 års erfaring fra næringslivet, teknisk fra Aker Engineering, finansiell fra Storebrand, og mange års ledererfaring, både fra Storebrand og som adm. direktør i Håg. Evjen har utviklet et konsept for eldreomsorg, og var i en årrekke styreleder i Ullernåsen Seniorhjem. Han engasjerte seg også i musikklivet, som utøver selv og som styreleder i Det Norske Jentekor. Evjen var generalsekretær i Polyteknisk Forening 2002-2014 og er medlem av valgkomitéen siden 2018.


Hilde Nagell

Hilde Nagell er rådgiver i Tankesmien Agenda og har en doktorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun er forfatter av boken “Digital revolusjon. Hvordan ta makten og friheten tilbake”. Hun har jobbet mye med politisk filosofi, blant annet som gjesteforsker ved Princeton. Hun har også vært politisk rådgiver og fungerende stabssjef for generalsekretæren i Røde Kors og jobbet i Fritt Ord. Nagell er medlem av valgkomitéen siden 2017.


Hege Marie Norheim

Hege Marie Norheim er EVP i Freyr Battery med ansvar for HR, Bærekraft og Kommunikasjon. Norheim har omfattende erfaring fra sin tid som statssekretær og fra ledende roller som direktør i Hydro og Statoil (nå Equinor) samt som konsulent i Spencer Stuart International lederrådgivning og rekruttering. Hun er utdannet ved NHH, og har en mastergrad i økonomi og bedriftsøkonomi samt spesialisering innen finans fra Hochshule St. Gallen i Sveits. Norheim er medlem av valgkomitéen siden 2018.


Silvija Seres

Silvija Seres er CEO i Lørn og styremedlem i flere store selskaper, inkl. Oslo Børs, DNV og NRK. Hun er også aktiv investor i flere teknologibedrifter. Seres har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun har sittet i flere regjeringsutvalg, deriblant Digital21, Transport21 og Norge mot 2025. Seres har doktorgrad i matematikk fra Oxford University samt MBA fra INSEAD og MSc Computer Science fra UiO. Hun har også vært med å bygge opp instituttet for business- og IT-fag ved Dar Al Hekma-universitetet for kvinner. Seres var president i Polyteknisk Forening 2015-21 og er medlem av valgkomitéen siden 2021.