Sekretariatet

Mette Vågnes Eriksen
Generalsekretær

METTE.VAGNES.ERIKSEN@POLYTEKNISK.NO

Mette har 25 års strategisk og operativ erfaring fra DNV, REC, Statkraft og SWECO på tvers av markeder innen forretningsutvikling, bærekraftstrategier, merkevarebygging og eierstyring. Hun er styremedlem i NORSAR, ZERO og Jacob Aall Bonnevies legat samt styreleder i L.A. Engers legat. Mette har vært programstyremedlem i CLIMIT, styremedlem i PV Cycle, og delegat til World Business Council for Sustainable Development, European Photovoltaic Industry Association, Eurelectric og NHO. Hun er også mentor for talenter i alle aldre. Mette er M. Economics fra Universitetet i Oslo og har Global Leadership Program og Leading Digital Transformation fra INSEAD Executive. Hun er glad i å gå i marka og tenker at du får ikke mer moro enn du lager selv. Mette er generalsekretær i Polyteknisk Forening siden 2018.

Ingrid K. Forsberg
Webmaster og CRM-ansvarlig

INGRIDFORSBERG@POLYTEKNISK.NO

Ingrid tar en mastergrad ved Senter for utvikling og miljø på Universitetet i Oslo, og har en bachelorgrad i Kultur og kommunikasjon fra samme universitet, i tillegg til tre år med jusstudier fra Universitetet i Bergen. Hun liker å spise is og å gå tur i fjellet, og skulle ønske det var enklere å gjøre samtidig. Ingrid har jobbet deltid i Polyteknisk Forening siden 2018.

Camilla Johnson
Programsjef

CAMILLA.JOHNSON@POLYTEKNISK.NO

Camilla har Master i Business Administration og Bachelor innen strategisk kommunikasjon og var Dean’s List Honoree fra PLU School of Business. Hun har fordypet seg i innovasjon i organisasjoner og i ledelse av endringsprosesser, og har også erfaring med salg og kundeservice og som vekter. Ellers elsker hun kaffe og er selverklært Executive Head Chef på kjøkkenet hjemme. Camilla har jobbet i Polyteknisk Forening siden 2022.

Torger Kongsrud
Bookingansvarlig og møtevert

TORGER.KONGSRUD@POLYTEKNISK.NO

Torger tar en bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI. Han har erfaring fra kundeservice og salg, og har hatt leder- og styreverv i flere ungdomsorganisasjoner. Han er en aktiv friluftstype som liker å fiske og gå randonee. Torger har jobbet deltid i Polyteknisk Forening siden 2023.

Anja Valstad Magnussen
Markedssjef og podcastredaktør

ANJA.VALSTAD.MAGNUSSEN@POLYTEKNISK.NO

Anja har Bachelor i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI og to år med masterstudier i internasjonale miljøstudier ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Hun har bred erfaring med markedsføring fra forlagsbransjen, inkludert innen sosiale medier, merkevarebygging, kommunikasjon og arrangementer. Anja er glad i naturen, lage mat, og elsker å bade. Anja har jobbet i Polyteknisk Forening siden 2023.

Hermann Midttun Tobiassen
Studentansvarlig og møtevert

HERMAN.MIDTTUN.TOBIASSEN@POLYTEKNISK.NO

Herman tar en bachelorgrad i filosofi, politikk og økonomi ved Universitetet i Oslo. Han har erfaring fra en rekke frivillige verv og et bredt samfunnsengasjement. Herman har jobbet deltid i Polyteknisk Forening siden 2022.

Solveig
Trainee og trivselskoordinator

Solveig har fullført 6 ukers grunnleggende kurs for valper ved Good Dog i Oslo. Hun har bred erfaring innen teambuilding og sosialt arbeid. Solveig er glad i friluftsliv, svømming og å løpe med gode venner. Solveig har jobbet deltid i Polyteknisk Forening siden 2023.