Møte i regi av: PF Senior

Hjernen og aldring: Myter og realiteter

Hjernen og aldring: Myter og realiteter


PF Senior inviterer til digitalt og fysisk seminar, der du møter:

  • Per Brodal, professor emeritus i medisin (anatomi) ved Institutt for medisinske basalfag, Universitetet i Oslo, med spesialkompetanse innen nevrobiologi og medisinsk utdanning.

Foredraget vil handle om hva som skjer i hjernen ved aldring, og hvilke følger det har for oss mentalt og kroppslig. Du får også innsikt i hvordan du best kan motvirke eller forsinke tap av funksjon etter hvert som du blir eldre.

Per Brodal har drevet eksperimentell utforskning av hjernens koblingsmønstre og skrevet flere lærebøker, blant annet The Central Nervous System (siste utgave på Oxford University Press, 2016). Grunnleggende forutsetninger for læring, og hvordan man kan legge til rette for læring enten personen er 2 eller 80 år har vært et gjennomgangstema i hans faglige virke.

Du får anledning til å være med i studio, der vi ønsker velkommen til 30 personer. Medlemmer har fortrinnsrett til fysisk deltagelse. Det serveres kaffe og bakverk porsjonsvis ved bordene i Polyteknisk Forening.

Påmeldte til digital deltagelse får tilsendt lenke til pålogging i forkant.

Velkommen til fysisk og digitalt seminar!

Påmelding

Ticket Type Price Spaces
Medlem i Polyteknisk Forening. Fysisk deltagelse.
0,00 kr
Medlem i Polyteknisk Forening. Digital deltagelse.
0,00 kr
Ikke medlem av Polyteknisk Forening. Digital deltagelse. 200,00 krØnsker du medlemskap i Polyteknisk Forening? Meld deg inn her.