Technology and Emotions

Polyteknisk Forening arrangerte i samarbeid med NTNU ARTEC og i/o/lab/ Senter for Framtidskunst en helt unik konferanse 7. november på Sentralen: Technology & Emotions. Dette var et non-profit event som samlet teknologer, kunstnere, forskere, samfunnsengasjerte og teknologiinteresserte.

Innovasjon i en digital verden

Konferansen viste hvordan kunst og teknologi kan samarbeide for å skape større forståelse og innovasjon i en digital verden. Innovasjon handler ikke bare om dingser og duppeditter, men like mye om kultur.

På programmet hadde vi alt fra internasjonale navn innen teknologi, kunst og vitenskap, til nye start-ups og kunstnere som eksperimenterer med bioteknologi.

Presentasjoner

Lær av de beste innen teknologi, kunst og vitenskap.

Interaktive labber

Fordyp deg i interaktive økter ledet av industrieksperter, kunstnere og forskere.

Diskusjon

Del erfaringer med likesinnede og tilegn deg verdifull innsikt og inspirasjon.

Emosjoner

Opplev hvordan teknologi og kunst kan være en katalysator for innovasjon.

En polyteknisk konferanse

«Poly-» betyr som kjent «fler-», og brukes i denne sammenheng om flerfaglighet. Ordet «teknikk» stammer fra klassisk gresk «techne», og kan forklares som en ferdighet som kan læres. «Techne» er det som gir deg muligheten til å skape noe. Aristoteles brukte begrepet både om håndverk og kunst.

Konferansen er inspirert av dette og hadde som mål å fremme tverrfaglighet mellom kunst og teknologi – poly techne – en polyteknisk konferanse.

Mer informasjon

Du kan lese mer om konferansen på Technology and Emotions’ nettside.

Offisiell nettside »