Sentralt studio og møtelokale

Scenen-min
Podcast studio-min
Studio headset-min
Studio Klubben-min
Videokonferanse kaffe-min
Peisestuen
Velkommen til Polyteknisk Forening
DSC07775-HDR
DSC07726
previous arrow
next arrow

Her kan du kjøre webcasts, webinarer og videokonferanser med deltakere fra hele verden, eller podcasts med de som er viktige for deg. Vi produserer nå digitale arrangementer for deg, med inntil fem personer og produksjonspersonell til stede i studio. 

Du kan snart kombinere dette med publikum i studio, som gir et resultat med det beste fra den digitale og den fysiske møteverdenen. Flinke og hjelpsomme teknikere styrer den digitale gjennomføringen, så du kan fokusere på innhold og deltakere. Vi finner praktiske løsninger på dine behov.

Ta kontakt for leie av studio og møtelokaler nå!

Eksempler på digitale arrangementer:

Du kan vanligvis samle 20 mennesker fysisk til stede og kombinere dette med digitale arrangementer, der så mange du ønsker kan delta fra der de er. Med kamerarigg i lokalet og profesjonell styring av presentasjoner og samhandling, blir det en god opplevelse for alle. Du kan også få en produsert video fra ditt arrangement for videre deling.

I studioet her får du profesjonell streaming til YouTube, Facebook, Vimeo eller til en webinarløsning. Riggen inkluderer 5 bordmikrofoner (Røde Procaster) samt bordstativer og XLR kabler til disse, videomikser (Blackmagic ATEM Mini Pro ISO), opptaker/lydkort/kontroller (Zoom, R16), videokamera (Canon),  og studiolamper. Kabel til egen fiber (100/100) gir rask og sikker streaming. Vi samarbeider med andre profesjonelle og kan skreddersy produksjonen etter dine behov.

Vi har egne videomøterom fra vår partner Pexip, der man enkelt og trygt kan kommunisere på tvers av plattformer som Cisco, Microsoft Teams, Google Meet og Zoom.

Gjester får en fast angitt plass med minimum 1 meter mellom stolene. Våre hyggelige møteverter organiserer trygg ankomst og avreise og hånddesinfeksjon er rikelig tilgjengelig. Vi sørger for godt smittevern med desinfisering av utstyr og overflater før, under og etter arrangementer. Porsjonsvis servering av god mat og drikke får du og dine gjester fra egen møtevert ved bordene.

Fasiliteter

Webinarstudio og digitalt møterom

Videovegg

Lydsystem

Podcaststudio

Talerstol

WiFi

Flip-over

Teknisk personell og møtevert

Variert utvalg av mat og drikke

Kapasitet

  • Panel i studio: 4 + ordstyrer
  • Kino/ Klasserom/ Hestesko: 20
  • Rundebord: 20
  • Styrerom: 6
  • Klubben: 75 m2, Peisestuen: 25 m2

Akkurat nå begrenser myndighetskravene aktiviteten til digitale sendinger med inntil fem deltakere og produksjonspersonell i studio.

Ta kontakt for leie av studio og møtelokaler nå!

     
Timesleie Lokaler med møteromsfasiliteter og møtevert Teknisk utstyr og teknisk personell, som styrer digital produksjon
Klubben 1090,- 1990,-
Peisestuen 690,- 1990,-
  • Rabatt: 10% ved minst 3 forhåndsbestillinger
  • Pris: for medlemsbedrifter og partnere. Andre: +25%

Tid: 0700-2300 hver dag, minimum 2 timer
Endring: Flytting av dato innenfor 6 uker: Kostnadsfritt.
Kansellering: 4 uker før: 100% refusjon. 1-4 uker før: 50% refusjon. 0-1 uke før: 0 refusjon.  Ved endrede myndighetskrav som umuliggjør planlagt gjennomføring: 100% refusjon.
Ansvar: Leietaker er ansvarlig for skade på lokaler og inventar påført i leieperioden. Leietaker er ansvarlig for å overholde myndighetskrav til arrangementer, inkludert oppbevaring av deltakerliste i 2 uker etter arrangementet.
MVA: Polyteknisk Forening er en veldedig og allmennyttig organisasjon som er fritatt for merverdiavgift.

Ta kontakt på e-post booking@polyteknisk.no eller på telefon 2242 6870, så hjelper vi deg med å bestille studio og møtelokaler til kombinerte digitale og fysiske webcasts, webinarer, videokonferanser og podcasts i unike omgivelser. Velkommen til Polyteknisk Forening!

Foto: Vebjørn Bakker. Foto-portretter: Anna Gamme