Sentralt studio og møtelokale

Scenen-min
PF-studio, greenscreen
Podcast studio-min
Studio Klubben-min
Webinar-studio1
Videokonferanse kaffe-min
Peisestuen
DSC07775-HDR
Studio, skjerm
Velkommen til Polyteknisk Forening
DSC07726
previous arrow
next arrow

SOMMERTILBUD PÅ STUDIOPRODUKSJON OG LEIE!

Her kan du kjøre webcasts, webinarer og videokonferanser med deltakere fra hele verden, eller podcasts med de som er viktige for deg. Du kan kombinere dette med 20 gjester i studio, som gir et resultat med det beste fra den digitale og den fysiske møteverdenen. Flinke og hjelpsomme teknikere styrer den digitale gjennomføringen, så du kan fokusere på innhold og deltakere. Vi finner praktiske løsninger på dine behov.

Ta kontakt for leie av studio og møtelokaler nå!

Se hva vi kan gjøre for deg:

Du kan nå samle 20 mennesker fysisk til stede og kombinere dette med digitale arrangementer, der så mange du ønsker kan delta fra der de er. Med kamerarigg i lokalet og profesjonell styring av presentasjoner og samhandling, blir det en god opplevelse for alle. Du kan også få en produsert video fra ditt arrangement for videre deling.

I studioet her får du profesjonell streaming til YouTube, Facebook, Vimeo eller til en webinarløsning. Riggen inkluderer 5 bordmikrofoner (Røde Procaster) samt bordstativer og XLR kabler til disse, videomikser (Blackmagic ATEM Mini Pro ISO), opptaker/lydkort/kontroller (Zoom, R16), videokamera (Canon), studiolamper og stor greenscreen. Kabel til egen fiber (100/100) gir rask og sikker streaming. Vi samarbeider med andre profesjonelle og kan skreddersy produksjonen etter dine behov.

Vi har egne videomøterom fra vår partner Pexip, der man enkelt og trygt kan kommunisere på tvers av plattformer som Cisco, Microsoft Teams, Google Meet og Zoom.

Gjester får en fast angitt plass med minimum 1 meter mellom stolene. Våre hyggelige møteverter organiserer trygg ankomst og avreise og hånddesinfeksjon er rikelig tilgjengelig. Vi sørger for godt smittevern med desinfisering av utstyr og overflater før, under og etter arrangementer. Porsjonsvis servering av god mat og drikke får du og dine gjester fra egen møtevert ved bordene.

Fasiliteter

Webinarstudio og digitalt møterom

Videovegg

Lydsystem

Podcaststudio

Talerstol

WiFi

Flip-over

Teknisk personell og møtevert

Variert utvalg av mat og drikke

Kapasitet

  • Panel i studio: 5
  • Kino/ Klasserom/ Hestesko: 20
  • Rundebord: 20
  • Styrerom: 8
  • Klubben: 75 m2, Peisestuen: 25 m2

Ta kontakt for leie av studio og møtelokaler nå!

   
TimesleieLokaler med møteromsfasiliteter og møtevertTeknisk utstyr og teknisk personell, som styrer digital produksjon
Klubben

Nå kun 1090,-

Før 1490,-

Nå kun 1990,-

Før 2290,-

Peisestuen

Nå kun 790,-

Før 990,-

Nå kun 1990,-

Før 2290,-

  • Rabatt: 10% ved minst 3 forhåndsbestillinger
  • Pris: for medlemsbedrifter og partnere. Andre: +25%
  • Sommertilbud gjelder for gjennomføring i uke 24-35

Tid: 0700-2300 hver dag, minimum 2 timer
Endring: Flytting av dato innenfor 6 uker: Kostnadsfritt.
Kansellering: 4 uker før: 100% refusjon. 1-4 uker før: 50% refusjon. 0-1 uke før: 0 refusjon.  Ved endrede myndighetskrav som umuliggjør planlagt gjennomføring: 100% refusjon.
Ansvar: Leietaker er ansvarlig for skade på lokaler og inventar påført i leieperioden. Leietaker er ansvarlig for å overholde myndighetskrav til arrangementer, inkludert oppbevaring av deltakerliste i 2 uker etter arrangementet.
MVA: Polyteknisk Forening er en veldedig og allmennyttig organisasjon som er fritatt for merverdiavgift.

Ta kontakt på e-post booking@polyteknisk.no eller på telefon 2242 6870, så hjelper vi deg med å bestille studio og møtelokaler til kombinerte digitale og fysiske webcasts, webinarer, videokonferanser og podcasts i unike omgivelser. Velkommen til Polyteknisk Forening!

Foto: Vebjørn Bakker. Foto-portretter: Anna Gamme