Møte i regi av: PF Styrenettverk

Trend ’21: Hva er viktig for styrearbeidet fremover?

Trend ’21: Hva er viktig for styrearbeidet fremover?
Foto: Eika og Future Boards


Hva vil bli annerledes i 2021? Hvilke styreoppgaver vil bli mer eller mindre viktige? Hva vil det være spesielt viktig å holde fokus på? Hvordan skal vi holde fokus på helheten og de viktigste styreoppgavene?

I dette fysiske og digitale seminaret møter du:

  • Jan Ludvig Andreassen, sjeføkonom i EIKA gruppen med hovedansvar for overvåkning av makroøkonomi i inn- og utland. Jan Ludvig er utdannet samfunnsøkonom og har tidligere erfaring fra DNB , Alfred Berg og Norges Bank.
  • Turid Solvang, stifter og daglig leder av Future Boards. Turid er utdannet Siviløkonom og har masterprogram i Scenarioanalyse. Hun er tidligere medstifter og daglig leder av Norsk institutt for styremedlemmer samt av European Women on Boards. Turid har i tillegg erfaring fra Burson-Marsteller og som konstituert leder for Econa.
  • Mette Vågnes Eriksen, generalsekretær i Polyteknisk Forening er ordstyrer

Alle landets styrer og ledelser skal nå iverksette sin strategi og nå nye mål i året som kommer. For mange er usikkerheten stor og de markedsmessige rammene svært annerledes enn tidligere. Hva blir viktig i år? Hva gjør de beste og hva forventes fremover?

Vi ønsker velkommen til 20 gjester som publikum i studio. Medlemmer har fortrinnsrett til fysisk deltagelse.

Påmeldte til digital deltagelse får tilsendt lenke til pålogging i forkant.

PF Styrenettverk samler alle interesserte og meningsberettigede på temaet styrearbeid og tilgrensede områder. Eksterne ressurspersoner innleder om utvalgte tema, og medlemmene inviteres til spørsmål, debatt og erfaringsutveksling.

PF Styrenettverks misjon er å bidra til fagutvikling og profesjonalisering av styrearbeid. PF Styrenettverk samler personer med erfaring innen styrearbeid og personer i ledende stillinger som jobber aktivt med å bli rekruttert til styreverv.

Velkommen til fysisk og digitalt seminar!

Påmelding

Ticket Type Price Spaces
Medlem av Polyteknisk Forening. Fysisk deltagelse. 0,00 kr
Medlem av Polyteknisk Forening. Digital deltagelse. 0,00 kr
Ikke medlem av Polyteknisk Forening. Digital deltagelse. 200,00 krØnsker du medlemskap i Polyteknisk Forening? Meld deg inn her.