Møte i regi av: PF Digital Leadership

Leaders Tech Breakfast

Leaders Tech Breakfast
Foto: TietoEVRY

21 Aug. 2020 kl 08:30 - 10:00

Polyteknisk Forening

Legg møtet inn i Outlook: iCal

Påmelding


Tekna Big Data og Polyteknisk Forening inviterer deg til Leaders Tech Breakfast – den nye serien med frokostseminarer for ledere som vil oppdatere seg på de viktigste digitale teknologiene. I hvert seminar får du en introduksjon til teknologien og en presentasjon av forretningseksempler – og du kan delta aktivt selv i diskusjonen mellom deltakerne.

Seminarene er effektive 90 minutter en fredag morgen og serien gir deg som leder bedre forståelse av digitale teknologier med praktiske eksempler fra privat og offentlig virksomhet. Leaders Tech Breakfast gir også god anledning til å bygge nettverk på tvers av sektorer.

Leaders Tech Tutor er Tone Marie Wahlstrøm. Tone er Head of Customer Centric Banking i TietoEVRY og medlem av Direksjonen i Polyteknisk Forening. Hun er også kåret til Top50 Tech-kvinne 2020 i Abelias og ODA-nettverkets kåring. Tone vil guide oss gjennom lederfrokostene og inspirere deltagerne med sin kompetanse og posisjon som endringsagent.

Serien er utsatt fra våren til høsten 2020. Vi planlegger å sparke i gang lederfrokostene om digitale teknologier med en åpen frokostsamling under Arendalsuka.

Tentativt program:

  • 21. august: Kunstig intelligens (AI)
  • 18. september: Tingenes internett (IoT)
  • 16. oktober: Digitale tvillinger
  • 13. november: Deling av data

Leaders Tech Diplom utstedes til deg som følger de tre høstseminarene i Oslo.

Eksperter innen de ulike teknologiene gir deg innsikt i det grunnleggende og oversikt over muligheter og begrensninger. Du får økt kunnskap om praktiske tilnærminger slik at du selv kan ta gode valg i digitaliseringen av din virksomhet.

I tillegg til å lære av de beste, vil vi gjennom rundebordsoppgaver diskutere typiske dilemma og få teknologien mer i fingrene gjennom konkret bruk.

Hold av tidspunktet og følg med på programoppdateringer.

Velkommen!

Påmelding

Ticket Type Spaces
Medlem av Tekna
Medlem i Polyteknisk Forening
Ikke medlem


Ønsker du medlemskap i Polyteknisk Forening? Meld deg inn her.