Møte i regi av: PF Digital Leadership Community

Leaders Tech Breakfast: Digital Twins

Leaders Tech Breakfast: Digital Twins

24 Apr. 2020 kl 08:30 - 10:00

Polyteknisk Forening

Legg møtet inn i Outlook: iCal

Påmelding


Hva bør du som leder vite om Digital Twins, og hvilke forretningsmuligheter gir denne teknologien?

Polyteknisk Forening og Tekna Big Data inviterer deg til Leaders Tech Breakfast – den nye serien med frokostseminarer for ledere som vil oppdatere seg på de viktigste digitale teknologiene. I hvert seminar får du en introduksjon til teknologien og en presentasjon av forretningscaser – og du kan delta aktivt selv i diskusjonen mellom deltakerne.

Dagens tema er digitale tvillinger. Temaet introduseres av:

  • Michael Link, Vice President Applications, Analytics and Visualisation, Kongsberg Digital
  • Petteri Vainikka, Vice President Product Marketing, Cognite
  • Kjell Bengtsson, Vice President Sales & Marketing, Jotne

Michael Link leder Machine Learning and Advanced Analytics aktivitetene i Kongsberg Digital. Kongsberg Digital leverer avansert software and teknologiløsninger for Industry 4-0, inkludert Kognif.ai plattformen.

Petteri Vainikka er VP Product Marketing i Cognite. Han har jobbet med tidlige smarttelefoner, internet, data management og SaaS løsninger. Før Cognite, jobbet han med produktutvikling, markedsføring, salg og ledelse i Sumea, Digital Chocolate, Rovio, Aalto University, Leiki, Enreach, Cxense og Ardoq.

Kjell Bengtsson er Vice President i Jotne EPM Technology AS, og styremedlem i PDES, Inc. Han har lang erfaring innen CAD/PLM/simuleringer, som danner grunnlaget for Digital Twin, fra avanserte prosjekter som Eurofighter, F-35, European Space Agency samt deltakelse i flere EU-prosjekter.

Om Leaders Tech Breakfast
Seminarene er effektive 90 minutter en fredag morgen og serien gir deg som leder bedre forståelse av digitale teknologier med praktiske eksempler fra privat og offentlig virksomhet. Leaders Tech Breakfast gir også god anledning til å bygge nettverk på tvers av sektorer.

20. mars: Internet of Things (IoT)
24. april: Digital Twins
5. juni: Artificial Intelligence (AI)
11. august: Leaders Tech Arendalsuka: Data Sharing
3 samlinger høsten 2020

Eksperter innen de ulike teknologiene gir deg innsikt i det grunnleggende og oversikt over muligheter og begrensninger. Du får økt kunnskap om praktiske tilnærminger slik at du selv kan ta gode valg i digitaliseringen av din virksomhet.

I tillegg til å lære av de beste, vil vi gjennom rundebordsoppgaver diskutere typiske dilemma og få teknologien mer i fingrene gjennom konkret bruk.

Leaders Tech diplom utstedes til deg som følger de tre vårseminarene i Oslo. Alle deltakere får anledning til å bringe inn caser for den utvidede åpne samlingen under Arendalsuka.

Hold av tidspunktene for Leaders Tech Breakfast. Programmet oppdateres løpende.

Dette er et tilbud til medlemmer av Polyteknisk Forening og/ eller Tekna.

Velkommen!

Påmelding

Ticket Type Spaces
Medlem av Tekna
Medlem i Polyteknisk Forening


Ønsker du medlemskap i Polyteknisk Forening? Meld deg inn her.