Møte i regi av: PF Styrenettverk

Endringer i toppledelsen – hva er lov og hva er lurt?

Endringer i toppledelsen – hva er lov og hva er lurt?

31 okt. 2019 kl 08:30 - 10:00

Polyteknisk Forening

Legg møtet inn i Outlook: iCal

Påmelding


Endringer i selskapets toppledelse, og daglig leder spesielt, kan være komplisert og er ofte gjenstand for betydelig interesse fra selskapets ansatte – og for større selskaper, også media. Hva sier jussen om inngåelse og avslutning av slike arbeidsforhold? Hvordan foretas rekruttering av toppledere i store, norske selskaper? Og hvordan bør medieoppmerksomhet håndteres?

I dette frokostseminaret møter du to dyktige ledere som presenterer sine tanker om temaet, og forteller om erfaringer fra arbeidet med ulike endringer i toppledelsen i en fireside chat på scenen hos Polyteknisk Forening:

  • Reidar Gjærum, som siden 2005 er kommunikasjonsdirektør i Equinor. Gjærum har bred kommunikasjonsfaglig erfaring fra ulike posisjoner innen norsk nærings- og organisasjonsliv og har i tillegg bakgrunn fra journalistikk og ulike politiske rådgiverstillinger. Han er styremedlem i Oslo Energy Forum og NHO.
  • Henning M. Heitmann, som er advokat og partner i advokatfirmaet SANDS med spesialisering innenfor arbeidsrett. Han har mangeårig erfaring både som rådgiver for styrer og fra tvisteløsning ved avslutning av topplederes arbeidsforhold.

Dagens ordstyrer er Hilde Alexandra Grønland Kuburic, advokat, leder av juridisk direktørs kontor i Equinor og styremedlem i PF Styrenettverk.

Program:

  • 0800: Frokost og mingling
  • 0830: Fireside chat hvor vi snakker om de juridiske elementene ved inngåelse og avslutning av arbeidsforhold for toppledere, hvordan norske selskaper håndterer endringer i toppledelsen og hvordan man forholder seg til medieoppmerksomheten som ofte følger med endringene.
  • 0915: Spørsmål fra salen og rundebordsdiskusjoner
  • 0955: Takk for i dag

Selskapets toppledelse, med daglig leder i spissen, har det overordnede ansvaret for å skape, planlegge, implementere og integrere strategisk ledelse i sin organisasjon. Mange hensyn må balanseres ved endringer i selskapets øverste ledelse, og ryddighet og profesjonalitet ved inngåelse og avslutning av arbeidsforhold for toppledere vil være viktig. For store selskaper vil endringer i toppledelsen ofte være gjenstand for betydelig medieoppmerksomhet.

Seminaret passer for styremedlemmer i selskaper med daglig leder, eksisterende og fremtidige toppledere, styresekretærer, jurister/advokater, ansatte med ansvar for personalsaker eller mediehåndtering og andre med interesse for temaet.

Frokosten er klar fra kl. 0800.

Velkommen!

Påmelding

Billettype Pris Plasser
Medlem i PF
0,00 kr
Ikke medlem i PF
200,00 kr

/


Ønsker du medlemskap i Polyteknisk Forening? Meld deg inn her.