Møte i regi av: Polyteknisk Forening

Digital 2018

Digital 2018

11 okt. 2018 kl 08:00 - 15:30

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Møtet er avholdt!


Ansvarlig arrangør: Teknisk Ukeblad.

Både private og offentlige virksomheter effektiviseres gjennom smartere og bedre digitale prosesser, og det er viktigere enn noensinne å henge med på de siste teknologiske trendene for å forbli konkurransedyktig. Digital 2018 vil gi beslutningstakere for IT-løsninger ny innsikt, og anledning til å se på ny teknologi fra både et strategisk og et teknisk perspektiv.

Konferansen vil ta for seg de viktigste IT-trendene akkurat nå, og vi legger vekt på at Digital 2018 skal være en lærerik konferanse med praktisk nytteverdi. Du vil få høre fra bedrifter som har tatt i bruk ny teknologi og nye løsninger, og som ikke bare forteller om hva de har gjort – men også hvordan de har fått det til.

Du vil møte beslutningstakere for IT-løsninger i private og offentlige bedrifter, samt fagfolk og spesialister. Både små og store selskaper vil være tilstede, på scenen og i salen. I tillegg til spennende og lærerike foredrag, vil konferansen også være en gylden mulighet til å treffe kunder, samt nåværende og fremtidige samarbeidspartnere.

Påmelding her.

Polyteknisk Forenings medlemmer får rabattert pris kr. 2990,- eks. mva.

Promokode: MEDL-PF-500

 

Ønsker du medlemskap i Polyteknisk Forening? Meld deg inn her.