Medlemstilbud: Digitalt abonnement på Teknisk Ukeblads nettsteder

Medlemstilbud: Digitalt abonnement på Teknisk Ukeblads nettsteder

Det er innetid og det er hjemmetid – og tid for å holde seg oppdatert med TU. Som privatmedlem av Polyteknisk Forening får du nå tilbud på abonnement på alle TUs nettsteder for kun 1199,- kr/12 md., mot ordinær pris 1990,- kr/12 md.

Meld deg inn i Polyteknisk Forening nå og få det gode medlemstilbudet på TUs nettsteder!

Dette digitale abonnementet gir deg tilgang til alt innhold på TU.no, digi.no, Karriere360.no og Insidetelecom.no. I tillegg kan du søke i TUs rike arkiv helt tilbake til 1854, fra daværende Polyteknisk Tidsskrift, som ble etablert av Polyteknisk Forening.

Du får tilgang til rundt 50 eksklusive saker hver uke. Medlemstilbudet på det digitale abonnementet gir deg reportasjer fra bedrifter som har lykkes med en satsning, og som er villige til å dele sine erfaringer. Eller de som har feilet, og analysert hvorfor det gikk som det gjorde. Du vil se visjonære teknologiledere som deler sine tanker om fremtiden, og rekrutterere som forteller hva slags kompetanse markedet etterspør.

Som medlem av Polyteknisk Forening bestiller du abonnement på TUs nettsider selv:

  1. Opprett en brukerkonto her
  2. Bruk Rabattkode: POLY20

Trykket versjon av Teknisk Ukeblad til kun 195 kr/12 md., bestiller du som medlem som før gjennom Polyteknisk Forening: polyteknisk@polyteknisk.no.

Vi håper du vil ha glede og nytte av dette gode tilbudet fra vår partner TU til medlemmer av Polyteknisk Forening!

Meld deg inn i Polyteknisk Forening nå og få det gode medlemstilbudet på TUs nettsteder!