Styret

Silvija Seres
President i PF

Hun har bakgrunn som leder i Fast Search & Transfer og Microsoft. Seres jobber også som profesjonelt styremedlem og strategisk rådgiver, og er direktør i VC-selskapet TechnoRocks.

Seres har en doktorgrad i matematikk fra Oxford University. I tillegg har hun en MBA fra INSEAD, og MSc og BCs i Computer Science fra Universitetet i Oslo. Etter doktorgraden var hun ansatt som Prize Fellow ved Oxford i tre år. Samtidig var hun en tid i Saudi-Arabia for å bygge opp instituttet for business- og IT-fag ved det nystartede Dar Al Hekma-universitetet for kvinner. Hun har også bakgrunn som systemutvikler og forsker med Alta Vista-teamet i Silicon Valley, samt som forretningsutvikler og leder i Norge.

Nå sitter hun i styret i en rekke offentlige og private selskaper, blant annet Norman, Syncron og Enoro. Hun er medlem av valgkomiteen i Telenor og styremedlem i en del organisasjoner, blant annet Transparency International, Teknologirådet og Alarga. Hun har tidligere vært med i styrene i Opera Software Dagbladet, Statkraft, Aschehoug og Norsk Tipping (nestleder).

 

Ingrid Stange
Visepresident i PF
Ingrid er grunnleggeren av Partnership for change, og er styremedlem i blant annet Civita, Culvita, Search for Common Ground, Metamorfose AS, Dronning Sonjas Internasjonale Musikk konkurranse, Factlines AS, og medlem i rådet for Sahara Forest Project. Tidligere har hun vært leder for filantropisk rådgivning i Formuesforvaltning, senior prosjektleder i McKinsey & Co, og hun har jobbet innen venture kapital. Ingrid har en MBA fra UC Berkeley og er siviløkonom fra NHH.  Hun har vært sentral i oppbyggingen av Montessori utdannelse i Norge.

 

HansHans M. Borchgrevink
Styremedlem
Han er også styreleder i PF Helse. Han har tidligere jobbet som spesialrådgiver og direktør i Forskningsrådet og han har vært forsker i bl.a. Forsvaret og ved Rikshospitalet. Han er utdannet cand.med. Borchgrevink er også musiker.

 

Carsten Paludan-Müller
Styremedlem
Carsten er administrerende direktør i NIKU, Norsk Institutt for Kulturminneforskning. Han har tidligere blant annet været Museumsdirektør i Randers og ekspedisjonssjef i Kulturstyrelsen i Danmark. Carsten er  arkeolog utdannet i København og Cambridge. Han er medlem av Miljøalliansen, MIAs styre (MIA er miljøforskningsinstituttenes interesseorganisasjon), og jobber i tillegg internasjonalt med kulturminner og kulturarv.

 

Jørn Bremtun
Styremedlem
Jørn er kommunikasjonsdirektør i EVRY. Han har tidligere jobbet i Telenor, Avinor, Geelmuyden Kiese og Computerworld. Jørn er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og autorisert finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole.

 

Bernt Apeland
Styremedlem

Bernt er generalsekretær i Norges Røde Kors. Han har tidligere vært generalsekretær i UNICEF Norge, og har vært journalist i VG og Dagbladet. Han er styreleder i Stiftelsen Innsamlingskontrollen siden 2012, og styreleder i LHL International siden 2014.

 

Anne KnausgårdAnne Knausgård
Styremedlem

Anne er en erfaren rådgiver, prosjektleder og leder. Hun har vært en nøkkelspiller innenfor olje- og gassindustrien og fornybar energisektoren i over 25 år. Knausgård er styremedlem i hovedstyret i Norsk Petroleumsforening, og styreleder for NPF Oslo og leder i gruppen PF Olje. Hun har også sitt eget firma, Knausgård Ventures.

 

Alfhild Skogsfjord
Styremedlem

Alfhild leder i dag spesialistnettverket OMNI – et nettverk av bedrifter som tilbyr tjenester innenfor utvikling og produksjon, og Velferdsfabrikken, et oppstartsselskap som leverer velferdsteknologi tjenester. Selskapet har utviklet et intuitivt brukergrensesnitt for hjemmeboende, for å tilrettelegge for internett tjenester inn i hjemmene til personer med omsorgsbehov.

Alfhild har sin bakgrunn som prosjektleder av store sammensatte prosjekter for eksport til Europa og Asia samt lang fartstid innenfor etablering og gjennomføring av innovasjonsprosjekter. Alfhild er utdannet sivilingeniør fra University of Glasgow.