Styret

Silvija Seres
President

Hun har bakgrunn som leder i Fast Search & Transfer og Microsoft. Seres jobber også som profesjonelt styremedlem og strategisk rådgiver, og er direktør i VC-selskapet TechnoRocks.

Seres har en doktorgrad i matematikk fra Oxford University. I tillegg har hun en MBA fra INSEAD, og MSc og BCs i Computer Science fra Universitetet i Oslo. Etter doktorgraden var hun ansatt som Prize Fellow ved Oxford i tre år. Samtidig var hun en tid i Saudi-Arabia for å bygge opp instituttet for business- og IT-fag ved det nystartede Dar Al Hekma-universitetet for kvinner. Hun har også bakgrunn som systemutvikler og forsker med Alta Vista-teamet i Silicon Valley, samt som forretningsutvikler og leder i Norge.

Nå sitter hun i styret i en rekke offentlige og private selskaper, blant annet Norman, Syncron og Enoro. Hun er medlem av valgkomiteen i Telenor og styremedlem i en del organisasjoner, blant annet Transparency International, Teknologirådet og Alarga. Hun har tidligere vært med i styrene i Opera Software Dagbladet, Statkraft, Aschehoug og Norsk Tipping (nestleder).

 

Ingrid Stange
Visepresident 
Ingrid er grunnleggeren av Partnership for change, og er styremedlem i blant annet Civita, Culvita, Search for Common Ground, Metamorfose AS, Dronning Sonjas Internasjonale Musikk konkurranse, Factlines AS, og medlem i rådet for Sahara Forest Project. Tidligere har hun vært leder for filantropisk rådgivning i Formuesforvaltning, senior prosjektleder i McKinsey & Co, og hun har jobbet innen venture kapital. Ingrid har en MBA fra UC Berkeley og er siviløkonom fra NHH.  Hun har vært sentral i oppbyggingen av Montessori utdannelse i Norge.

 

Fredrik Winther
Styremedlem

Fredrik Winther har de fire siste årene jobbet tett med utviklingen av «økosystemet» for entreprenørskap i Oslo som daglig leder av næringsutviklingsselskapet Oslo Business Region.

Tidligere har han jobbet som forsker og ledelseskonsulent, ledet omstillingen av Oslo Teknopol, og har en doktorgrad fra Institutt for industriell økonomi NTNU. Han var også med som prosjektleder i utviklingen av et av Norges største privatfinansierte grunnforskningsprogram innen maritim næring: Global Maritime Knowledge Hub.

I tillegg til å etablere Norway Makers, en forening som har arbeidet for den raske fremveksten av såkalte «Makerspaces» og folkeverksteder, og for å fremme «digitalsløyd» blant barn og unge i alle aldre. I tillegg er han styreleder i investeringsselskapet 2M2D og har fulgt tett med på det meste av nye teknologibaserte oppstartsselskaper i Norge og Norden de siste årene.

 

Hans M. Borchgrevink
Styremedlem
Han er også styreleder i PF Helse. Han har tidligere jobbet som spesialrådgiver og direktør i Forskningsrådet og han har vært forsker i bl.a. Forsvaret og ved Rikshospitalet. Han er utdannet cand.med. Borchgrevink er også musiker.

 

Jørn Bremtun
Styremedlem
Jørn er daglig leder i Nord & Bremtun AS – Cybersecurity Communication, et selskap spesialisert på å bistå virksomheter med beredskapsplanlegging og krisekommunikasjon relatert til cyberangrep og datainnbrudd.

Før Jørn startet egen virksomhet var han kommunikasjonsdirektør i EVRY. Tidligere senior kommunikasjonsrådgiver i Telenor og Avinor, der han har bistått ledere i kommunikasjon av strategi, finansiell utvikling, regulatoriske rammebetingelser, samt under flere større kriser.

I perioden 1998-2006 var han rådgiver og partner i Geelmuyden Kiese, med fagansvar for strategi, analyse og finansiell kommunikasjon. Rådgiver for blant annet Energi Norge, E-CO, Yara og Gjensidige. Jørn er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og autorisert finansanalytiker fra NHH/NFF.

 

Alfhild Skogsfjord
Styremedlem

Alfhild leder i dag spesialistnettverket OMNI – et nettverk av bedrifter som tilbyr tjenester innenfor utvikling og produksjon, og Velferdsfabrikken, et oppstartsselskap som leverer velferdsteknologi tjenester. Selskapet har utviklet et intuitivt brukergrensesnitt for hjemmeboende, for å tilrettelegge for internett tjenester inn i hjemmene til personer med omsorgsbehov.

Alfhild har sin bakgrunn som prosjektleder av store sammensatte prosjekter for eksport til Europa og Asia samt lang fartstid innenfor etablering og gjennomføring av innovasjonsprosjekter. Alfhild er utdannet sivilingeniør fra University of Glasgow.