Medlemskap i PF Olje/NPF Oslo

Gå til registreringsskjema

NPF Oslo samarbeider med Polyteknisk Forenings Oljegruppe ( PF Olje), og samkjører alle aktiviteter i Oslo-regionen. NPF Oslo og PF Olje har felles styre og felles møteaktiviteter, og tilbyr derfor et kombinert medlemskap i begge foreninger.

Møtene holdes sentralt i Oslo-regionen, gjerne hos bedrifter som er interessert i å være vertskap for møter, i NPF sine lokaler i Lilleakerveien 2A eller i Polyteknisk Forenings lokaler i Rosenkrantz’ gate 7 i Oslo.

Medlemsfordeler

  • Gratis adgang til samtlige av PFs møter iløpet av året  Se program
  • Adgang til relevante fagmiljøer og inspirerende nettverk
  • Medlemskap i foreninger med lokalt, nasjonalt og internasjonalt fokus
  • Tilgang på NPFs omfattende arkiv over materiale i forbindelse med konferanser
  • Muligheten til å påvirke ved å delta i fagkomiteer og styrer
  • Nettverke med andre samfunnsengasjerte
  • Rabatt på større arrangementer som NPFs konferanser
  • Nyhetsbrev og invitasjon til alle konferanser og møter
  • Rabatt på abonnement på Teknisk Ukeblad
Kombinert medlemskap i Polyteknisk Forening
og Norsk Petroleumsforening
Ordinært 1.600,-
Student 350,-
Senior (70+) 750,-

Ja, jeg vil melde meg inn!

Om Polyteknisk Forening

Polyteknisk Forening ble stiftet i 1852 og er Norges eldste møteplass for samfunnsdebatt. Foreningen er ikke-kommersiell og har over 2000 private, bedrifts- og organisasjonsmedlemmer.

Siden etableringen har Polyteknisk Forening vært en uavhengig og tverrfaglig plattform som informerer og inspirerer til innovasjon og samfunnsutvikling. Gjennom fagnettverk, møteplasser og partnerskap på tvers av sektorer, fremmer Polyteknisk Forening en vitenskapsbasert, bærekraftig utvikling.

H.M. Kong Harald og H.K.H. Kronprins Haakon er æresmedlemmer, og H. M. Kongen tar imot Polyteknisk Forenings President og Generalsekretær i audiens på Slottet to ganger i året.

Om NPF

Petroleumsnæringen er en av Norges viktigste bransjer, og den er i konstant utvikling. Norsk Petroleumsforening er en medlemsorganisasjon for folk med interesse for norsk petroleumsvirksomhet.

NPF er bransjens viktigste møteplass for faglige diskusjoner og utveksling av ny kunnskap – uavhengig av økonomiske og politiske interesser. Denne posisjonen er et resultat av vår uavhengighet og vårt omfattende bransjenettverk.

NPF var med på å initiere og etablere Offshore Northern Seas (ONS). ONS er blant verdens ledende utstillinger/konferanser på sitt område. Det har vært et viktig bidrag til etableringen av standarden for bransjens faglige kunnskapsutveksling.

Har du noen spørsmål om medlemskap? Kontakt oss. Vi hjelper deg!

Mer informasjon

Se liste over PF Olje/NPF Oslos møter og liste over gruppestyret her.

Registrer ny bruker
* Påkrevede felt
* Ønsker du å være en del av et faglig nettverk?
 
*Required field