PF Ledelse

Ledelse

Kommende møter

PLENUMSMØTER, PF Helse, PF Innovativt Nettverk, PF Ledelse, Junior Chamber International Innovation, gruppe av PF - PLENUMSMØTE

Mental trening i næringslivet.

09. september 2014 19:00 - 21:00 - Håndverkeren

Erik Bertrand Larssen har på kort tid blitt en av næringslivets og toppidrettens mest brukte mentaltrenere. Han hevder at en arbeidsplass i verdensklasse skapes av en vinnerkultur, motiverte ansatte, inspirerende ledere og effektive team. Dette er din sjanse til å lære nye verktøy og bli inspirert. LES MER

PF INNOVATIVT NETTVERK / PF LEDELSE / PF HELSE / PF JUNIOR CHAMBER INNOVATION

100 kr i deltakeravgift. Fri adgang for PFs medlemmer.

PF Kultur, PF Ledelse

Kulturledelse og strategier i praksis - hva virker?.... og virker ikke?

30. september 2014 17:00 - 19:00 - Håndverkeren

(Dette fokuseres i to møter i PF Kultur i høst.)

Kulturledelse i praksis blir stadig mer utfordrende.
Publikum, utøvere og teknikere, myndigheter og samarbeidspartnere forventer topp kvalitet og forvaltning av tradisjoner –samtidig med nytenkning. Hvordan realisere hardt opparbeidete og nye muligheter?  
Ingrid Røynesdal (36 år), erfaren kulturleder, statsviter og også klassisk pianist, har nå hatt vel ett år i direktørstolen for Oslo-Filharmonien. Hun tar i sitt foredrag opp hvordan utvikle identitet, troverdighet, publikum og forståelse for en slik kvalitetsinstitusjon.
Spørsmål og debatt. Hva kan vi lære? Hvordan utløses muligheter for en attraktiv nasjonal og internasjonal posisjonering?

 

Fri adgang for alle.
Design av Melissa Hegge | Publiseringsverktøy fra Netmaking | Powered by eZ Publish