PF Internasjonal Politikk og Økonomi

PF Internasjonal Politikk og Økonomi

BLI MED NÅR DET SKJER - Meld deg inn i gruppen og utvid ditt nettverk og horisont!

PF Internasjonalisering har et utstrakt nettverk mot internasjonale statlige og kommersielle institusjoner og grupper. Både i Norge og internasjonalt.

Med grunnlag i besøk til Norge av aktuelle utenlandske statsledere, politikere og næringslivsfolk inviterer PF Internasjonalisering til flere interessante og eksklusive møter som ikke annonseres i programmet til PF. Disse besøkene og møtene blir ofte fastlagt på kort varsel, og det forekommer krav til sikkerheten hos foredragsholderne. Invitasjoner vil derfor kun bli sendt ut til gruppens medlemmer.

Kommende møter

PF Internasjonal Politikk og Økonomi

What makes Putin tick?

22. september 2014 17:00 - 19:00 - Litteraturhuset, Wergelandsvn. 29

Masha Gessen, Russian journalist and Author of "The man without a face - the unlikely rise of Vladimir Putin". A former KGB colonel rose to becom Russia`s president.  Who is he, what are his priorities and what can Russia, Ukraine and the West expect from him in the future?

Masha Gessens biografi er utgitt på norsk med tittelen: PUTIN. Mannen uten ansikt.

Gessen er i Norge i forbindelse med utgivelsen av ORD KAN KNUSE BETONG. Historien om Pussy Riot. Boken tar for seg kampen for demokrati i Russland og fenomenet Pussy Riot som et eksempel på dette.

 

100 kr i deltakeravgift. Fri adgang for PFs medlemmer.

PF Internasjonal Politikk og Økonomi

Hva gikk galt i Thailand?

13. oktober 2014 17:00 - 19:00 - Håndverkeren

Den 22. mai 2014 gjorde hæren foreløpig slutt på en lang periode med intens maktkamp i Thailand. Militærjuntaen sitter nå med all makt og har utnevnt en Komité av lojale støttespillere til å skrive en ny grunnlov som skal forhindre at «populistiske» ledere som Thaksin Shinawatra igjen skal få dominere thailandsk politikk og utfordre den tradisjonelle elitens makt. Juntaen har gjort det klart at den vil beholde makten helt frem til oktober 2015. Kritikere av kuppet og meningsmotstandere blir forsøkt kneblet.

Hvordan kan vi forklare at et mellominntektsland som Thailand ble så konfliktfylt og endte opp som et militærdiktatur? Hvor går konfliktlinjene i Thailand i dag? Hvilken betydning har kongehuset og det militæret?

De to PRIO-forskerne Marte Nilsen og Stein Tønnesson skal gi sine svar. Marte Nilsen forsker på Thailand og Myanmar og har skrevet doktoravhandling om den langvarige konflikten i Sør-Thailand. Stein Tønnesson leder et program om fred i Øst-Asia ved Universitetet i Uppsala.

100 kr i deltakeravgift. Fri adgang for PFs medlemmer.
Design av Melissa Hegge | Publiseringsverktøy fra Netmaking | Powered by eZ Publish