PF Innovativt Nettverk

PF Innovativt Nettverk

Innovativt nettverk (IN) skal være et forum for nettverksbygging og tilbyder av faglig påfyll som inspirerer møtedeltakere til å øke graden av innovasjon og nyskaping i egen arbeidssituasjon.

Innovativt nettverk ønsker å invitere til diskusjon og debatt de temaer som er relevante i en tverrfaglig sammenheng og som berører medlemmenes arbeidssituasjoner i bred forstand. Dette oppnås ved å invitere til dagsaktuelle, faglige foredrag, debatter og workshops med fokus på tverrfaglige temaer innen innovasjon, kultur, samfunns- og næringsliv. 

Deltagere i Innovativt nettverk er nettverksorienterte personer med variert arbeids - og erfaringsbakgrunn. Innovativt nettverk passer for alle med interesse for innovasjon og som ønsker nye impulser og tverrfaglig input.

For mer informasjon følg oss på:

Facebook: LINK

Linkedin: LINK

Eller kontakt styreleder Marius Kristiansen på tlf +47 90 66 78 58,  marius.t.kristiansen@gmail.com

 

 

 

Kommende møter

PF Innovativt Nettverk

Bloggermakt

05. november 2014 17:00 - 19:00 - Håndverkeren

Vi inviterer til sofaprat om Bloggermakt

Her får du møte ulike seriøse bloggere med innflytelse i norsk næringsliv og politikk. Vi tar opp spørsmål som; «Hvorfor blogger du?», «Hva er bloggsuksess for deg?», «Hva slags makt ligger i en blogg?» og «Hvordan måler du effektiviteten?-antall klikk eller tilbakemeldinger?».

Vi vil tydeliggjøre hva en (seriøs) blogg er, og hva en blogg kan bety for deg eller for selskapet du jobber i. Hva kan kommunikasjonsmiddelet blogg gjøre for deg? Hva kan du få ut av å skrive eller lese en blogg?

Panelet vil også dele sine topp tips til oppstart av blogg, og det vil bli satt av god til spørsmål fra salen. 

Deltakerne i sofapraten er daglig leder i Organsiasjonsrådgiveren Ingfrid Landsnes, forfatter og kommunikasjonsrådgiver Nils Apeland, stortingspolitiker Heidi Nordby Lunde, og sosiale medier og kommunikasjonskonsulent Astrid Valen-Utvik.

Ordstyrer er Even Sandvold Roland, tidligere gründer av kommunikasjonsbyrået Rotor og nåværende Communications Manager i Adecco. Dette vil du ikke gå glipp av!

100 kr i deltakeravgift. Fri adgang for Samfunnsviternes og PFs medlemmer.
Design av Melissa Hegge | Publiseringsverktøy fra Netmaking | Powered by eZ Publish